Два милиона винетки за 2010 г. вече са в търговската мрежа

Два милиона винетки за 2010 г. вече са в търговската мрежа

От понеделник 2 000 000 винетни стикера за 2010 г. са на разположение на шофьорите в тръговската мрежа в цялата страна, съобщават от консорциума ГД ЗЗД "Разпространение на винетни стикери" (РВС). То обединява СИБанк и ВИП Секюрити.

Гражданите ще могат да купуват стикери от бензиностанциите на "Петрол", "Лукойл", OMV, Шел, ЕКО България, Литекс, Ромпетрол, от офисите на "Деспред" и СИБАНК на граничните пунктове, във всички магазини за хранителни стоки от веригата "Пикадили", както и в разпространителите и офисите на Застрахователен брокер „Хирон Ка” ООД. Постоянно се разкриват допълнителни пунктове за продажба и се очаква до края на януари общият им брой да стигне 2000, като близо 600 от тях ще са денонощни, се посочва в съобщението.

РВС е осигурил и 24-часов "горещ" телефон, на който от крайните пунктове и техни клиенти могат да се свързват при възникнал проблем; той е 0897 991 314. Сигнали могат да бъдат изпращани и на мейл [email protected]

Консорциумът е създал организация, при която до четири часа могат да бъдат доставени стикери до всяка точка на страната. В сайта www.rvs.bg може да бъде направена справка за всички пунктове, където се предлагат стикери.

Срокът за ползване на винетните стикери от миналата година бе удължен до 31 януари. В съобщението на консорциума се отправя призив водачите на автомобили да не чакат последния срок за купуване на новите винетки.

Споделяне

Още от Бизнес

Какво очаквате да свърши служебното правителство?