Двама футболисти на ЦСКА наръгани след гуляй във фолк клуб

Двама футболисти на ЦСКА наръгани след гуляй във фолк клуб

Скандалните футболисти на ЦСКА Иван Иванов и Иван Караджов са наръгани с нож след "нощна тренировка" в столичния фолк клуб "Син сити". Инцидентът е станал около 3 часа в събота сутринта.

Вратарят Иван Караджов е с две прободно-порезни рани на дясното бедро, а националният защитник Иван Иванов е с една прободно-порезна рана на левия крак, съобщиха от "Пирогов".

Вътрешният министър Цветан Цветанов съобщи, че “може би прибирайки се от нощна тренировка“ двете червени надежди, които са били в дискотека “Син сити” са пожелали да паркират колата си на паркинг. Охранителят обаче им е казал, че това струва 5 лева.

Те обявили, че ще дадат 100 лева, но само ако им се издаде касов бон. Разправията е прераснала в бой, като и тримата участници в инцидента са пострадали.

21-годишният централен защитник и 20-годишният вратар не за пръв път се оказват в центъра на събитията, след "прекарване на маса".

 Първо те си навлякоха гнева на феновете, след като треньорът на "армейците" Любо Пенев ги отстрани временно от тима заради неспазване на режима. След това те бяха нападнати в столично заведение, заедно с друга част от съотборниците им.

Апогеят на представянето им стана в телевизионно предаване, в което двамата нападнаха съотборниците си, а Иван Иванов – Русия в прав текст си позволи вулгарни думи по техен адрес в ефир.

Споделяне

Още от Спорт