Двама македонци застреляни в Сандански, единият е бивш югодепутат

Двама македонски граждани са застреляни в частен апартамент в гр.Сандански, единият е бивш депутат от парламентът на бившата СФР Югославия, съобщи главният секретар на МВР ген.Бойко Борисов. Труповете на двамата македонци са били открити снощи. По думите на ген.Борисов, убийството е станало преди няколко дни.

И двамата разстреляни са от гр. Велес - 51-годишният Панче Б. и 51-годишният Трайко П., съобщи говорителят на РДВР Благоевград. По случая работят криминалисти от националната полиция и РДВР - Благоевград.

И двамата мъже са простреляни в главата с по един изстрел. Предположенията на полицията са, че чужденците са застреляни от познат за тях човек. Апартаментът, в който са открити двата трупа, е бил заключен отвън.

Агенция "Фокус" предаде, че единият от убитите македонци се казва Трайко Пранджов, който е бил кмет на Велес от 1995 до 1999 г. През 1995 г. той е бил издигнат от листата на лявата коалиция, водена от СДСМ. Според информация от Велес убитите Бобевски и Пранджов са се занимавали със спокоен бизнес, съобщава още "Фокус".

Споделяне

Още от България