"Двама мъже и половина" ще има десети сезон с Къчър

"Двама мъже и половина" ще има десети сезон с Къчър

Ще има десети сезон на "Двама мъже и половина" и в него ще продължат да участват сегашните трима изпълнители на главните роли - Аштън Къчър ще играе чувствителния интернет магнат Уолдън Шмид, а Джон Крайър и Ангъс Джоунс остават в ролите на Алън Харпър и сина му Джейк. Освен че запазват изявите в станалия хитов сериал на телевизия СиБиЕс, тримата ще получат добавки към хонорарите си, пише Холивуд рипортър.

Така например Къчър вече що получава по 725 хил. долара за епизод при досегашни 700 хил. долара. Заплащането му обаче остава доста под хонорара, който получаваше отстраненият от шоуто Чарли Шийн. Актьорът, който преди година скандализира работодателите с изказвания срещу продуцента на сериала Чък Лори и затова бе уволнен, изкарваше по 1.2 млн. долара за епизод и бе най-скъпо платената тв звезда в САЩ.

Кога ще стартира поредният сезон на "Двама мъже и половина" засега не се съобщава. Финалният епизод от деветия сезон ще бъде излъчен в понеделник вечерта под номер 200 в историята на шоуто.

Сериалът е с най-висок рейтинг от всички програми и сериали, излъчвани по телевизия СиБиЕс и е най-гледаният комедиен сериал в САЩ с около 15 млн. редовни зрители. Дори след отстраняването на Чарли Шийн и смесените реакции на феновете на шоуто то запази интереса на зрителите. Пилотният епизод със смъртта на героя на Шийн, който сякаш играеше самия себе си в ролята на Чарли Харпър, и появата на персонажа на Къчър – Уолдън Шмид, бе гледан от рекордните 29 млн. зрители.

Споделяне

Още от