Двудневна образователна борса организира германското посолство

Двудневна образователна борса организира германското посолство

Образователна борса за почитателите на немската култура, образование и кариерна реализация отваря врати в германското посолство в София на 8 и 9 април.

 

В двата дни между 10 и 17 часа представители на повече от 40 детски градини, училища, университети, фондации и други организации от България и Германия ще отговарят на въпроси на проявяващите интерес към дейността им.

 

За улеснение на посетителите образователната борса е разделена възрастово. Първият ден - 8 април, ще бъде с насоченост за деца и юноши в предучилищна и училищна възраст, а вторият - за младежи над 18 години, интересуващите се от следване, научна работа, стипендии и професионална реализация, свързани с Германия.

 

Организаторите са предвидили 16 специализирани презентации, които могат да дадат отговорят на редица честно срещани въпроси, свързани с образование и кариерно развитие в Германия.

 

Допълнителна информация за организираната от немското посолство образователна борса може да бъде открита на във Фейсбук-страницата на посолството.

Споделяне

Още от Общество