Джъстин Бийбър прекъсна демонстративно концерта си в Норвегия

Джъстин Бийбър прекъсна демонстративно концерта си в Норвегия

Канадският поп певец Джъстин Бийбър, който направи триумфално завръщане на европейска сцена на музикалните награди на телевизия МТV в Милано в неделя, внезапно прекъсна концерта си в Осло снощи, след като изпълни само една песен, предаде Ройтерс.

Певецът, който се прочу на 13 години и се превърна в световно поп явление, грабна пет награди в Милано, включително за най-добър изпълнител мъж и за най-добри фенове. Следващия месец Бийбър трябва да издаде първия си албум от три години насам, през които лошото му поведение извън сцената заплаши да навреди на имиджа му на любимец на тийнейджърите.

"Аз съм дотук, няма да направя шоуто", каза Бийбър на своите фенове, известни като "белибъри", след като се оплака, че те не го слушат, докато опитваше да подсуши разлята вода, показа запис от концерта в Осло, качен на интернет страницата на норвежкия вестник Ви Джи (VG).

"Имах тежка седмица, дълги дни, без спане (...)", посочи Бийбър по-късно в съобщение в Инстаграм, извинявайки се.

"В никакъв случай не исках да оставя впечатление на тесногръд, но избрах да прекратя шоуто, тъй като хората на първия ред не слушаха".

Частният самолет на Джъстин Бийбър отлетя от Осло малко след полунощ, оставяйки феновете му потресени, а някои - дори разплакани, съобщава Ви Джи.

Бийбър е изключително популярен в Норвегия, като в миналото някои училища дори преместиха изпитите си, за да може учениците да присъстват на концертите му, припомня Ройтерс.

Споделяне

Още от Общество

В каква роля си представяте Слави Трифонов след изборите?