Екшън с бухалки в ресторанта на шеф Виктор Ангелов в столичния квартал "Лозенец"

Екшън с бухалки в ресторанта на шеф Виктор Ангелов в столичния квартал "Лозенец"

Двама маскирани мъже с бухалки са нападнали около 40-годишен мъж пред ресторанта на известния шеф-готвач Виктор Ангелов в столичния квартал "Лозенец".

Екшънът се е разиграл в четвъртък вечерта пред заведението и е продължил и в ресторанта.

До момента няма официална информация от МВР по случая. Двамата нападатели се издирват, не е ясно и кой е потърпевшият, нито мотивите за нападението.

В четвъртък вечерта двама маскирани мъже, въоръжени с бухалки, гонят друг мъж по улица в кв. "Лозенец" в София.

"Господинът е наш комшия, живее в сградата, под която е ресторантът. В паниката той хуква към сградата, насочва се по инстинкт към ресторанта, тъй като там очаквано има хора, влиза през странична врата, прави кръг между масите и излиза", разказа Виктор Ангелов, който стана популярен с участието си в готварското шоу "Мастър шеф” пред бТВ в петък сутринта.

По думите му един от двамата нападатели, който останал "арогантен и смел", го преследвал в салона на ресторанта. След реакция на персонала, нападателите  решили, че нямат място там и са избягали. Той подчерта, че благодарение на адекватната намеса на служителите му, нападнатият се е отървал с леки наранявания.

Часове след инцидента полицията прави оглед на мястото и разпитва свидетели. Иззети са и записите от видеокамерите на сградата.

Все още не са ясни мотивите на побоя, нито кой е бил мишената. Нападателите се издирват.

По повод невярна информация в някои медии, че самият той е участвал в екшъна, Ангелов коментира: "Редно е хората да започнат да черпят информация от сериозните медии, каквито сме ние. Не знам по какъв начин се измислят новините и пълнежа за подобен род списания и преса, но призовавам хората да не черпят информация от такива места".

Споделяне

Още от България

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?