Елена Йончева призна, че е разделена със Станишев

Журналистката Елена Йончева потвърди за пръв път публично, че е разделена с бившия премиер и лидер на БСП Сергей Станишев. Пред бТВ в сряда Йончева каза, че "Станишев ще остане най-добрият ѝ приятел“ и така потвърди, че не живее с него, нещо, която от дълго време се разпространява из медиите и публичното пространство, но самият Станишев доскоро упорито отричаше.

В края на мандата си като премиер през лятото на тази година той демонстрира близки отношения с Йончева по време на участието ѝ в шоуто "Денсинг старс“, което можеше да се приеме и като форма на ПР-проява.

В сряда Йончева коментира още, че правителството на Станишев трябва да получи оценка, след като се сравнят резултатите му с тези на сегашните управляващи в края на техния мандат. Според нея една от грешките на Станишев е, че не е направил ревизия на кабинета "Сакскобургготски“, но не е имал "избор“ заради сформираната коалиция.

Под достойнството ѝ било да обръща внимание на нападките към Станишев, че около него имало хора с "меки китки“, каза още Йончева.

Споделяне

Още от България

Какво трябва да се направи, за да се ваксинират повече хора?