Everlast няма да свири на "Spirit of Burgas"

Една от звездите, които трябваше да свирят на фестивала Spirit of Burgas - Everlast, е болен и отменя участието си. В писмо до организаторите изпълнителят посочва, че съжалява, че няма да дойде и се надява да бъде поканен отново следващата година. Организаторите гарантират, че всеки който е закупил билет за 14-ти август, когато щеше да свири Everlast, и желае да го върне, ще може да си получи парите обратно от мястото, на което го е купил. Организаторите обаче търсят нов изпълнител да запълни програмата за тази дата.

"С огромна тъга съобщавам, че не съм в състояние да присъствам на фестивала Spirit of Burgas. През последните шест седмици бях на турне в Европа и Азия, което трябваше да завърши с много специално шоу на Spirit of Burgas. За съжаление, когато се върнах за еднодневна почивка в Лос Анджелис, бях повален от много лош вирус. Лекарите държат да остана в САЩ и да не предприемам дълги пътувания, докато не съм напълно възстановен", се казва в писмото.

"Наистина съжалявам, че заболяването ми попречи да дойда в България. Надявам се следващата година да бъда поканен отново и да изпълня моите бизнес задължения и още по-важно - да свиря за моите фенове на Spirit of Burgas. И накрая - още веднъж се извинявам на всички, че няма да мога да участвам на фестивала", се посочва още в писмото на Erik 'Everlast' Schrody.

Споделяне

Още от България