ЕВН с подарък за всеки свой клиент, платил онлайн шест поредни сметки

Всеки клиент на ЕВН, който в периода октомври 2014 г. – април 2015 г. заплати онлайн шест поредни сметки за ток, ще получи автоматично като подарък  8 GB USB флаш памет, съобщиха от доставчика в понеделник.

Плащането обаче трябва да е извършено през платформата "EVN Онлайн плюс“, където клиентът да е регистриран и сметките да са шест поредни за един и същ абонат в периода октомври 2014 – април 2015 г. В началото на юни всеки, който е спазил условията на промоцията, ще получи по пощата своя подарък.

Досега над 210 000 клиенти на компанията са регистрирани в “ЕVN Онлайн плюс”, който позволява незабавно и сигурно онлайн плащане на консумирана електрическа и топлинна енергия с кредитна или дебитна карта, оторизирана за интернет разплащания, чрез системата на БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ. Няма допълнителни такси за клиентите, данните са защитени и може да се плащат и стари задължения за до пет клиенти номера, от които може да се вадят и прибавят номера.

Платформата може да се ползва след еднократна регистрация, която става с клиентския номер, номер на фактура (без значение актуална или по-стара), издадена за този клиентски номер, и актуален имейл адрес.

Споделяне

Още от Бизнес

Какво очаквате да свърши служебното правителство?