Еврокомисар Кристалина Георгиева с обновен сайт

Българският еврокомисар Кристалина Георгиева обнови своя уебсайт, съобщиха от екипа на еврокомисаря. Новият сайт предлага ежедневни новини от работата ѝ, съдържа повече снимки и видеоматериали, по-интересни текстове, по-лесна навигация, интерактивно съдържание и допълнителни възможности за пряк диалог с еврокомисаря и нейния екип.

"В свят с все повече, все по-разрушителни и все по-сложни кризи, Европейският съюз често е сред първите, които протягат ръка и предлагат помощ, както в своите членки, така и другаде по света. Затова, чрез новия си сайт ще продължа да разговарям с европейците и да им давам навременна, подробна и актуална информация за това как помагаме на хората в нужда и как се подготвяме за предизвикателствата на бъдещето", казва еврокомисар Георгиева.

Сайтът е на български и английски език. Той включва връзки към популярния личен блог на еврокомисар Георгиева, където тя споделя лични впечатления от работата си, която я води в горещи точки по цял свят.

Приятелите и почитателите на Кристалина Георгиева във "Фейсбук" и последователите ѝ в "Туитър" също могат да посетят профилите ѝ в тези социални мрежи през новия уебсайт. Тези, които търсят повече информация за работата на Европейската комисия в хуманитарната сфера, реакцията при бедствия и други области, също ще намерят връзки към полезни източници през сайта на българския еврокомисар.

Още от България