Европейските средства достигнали до над 80% от столичани

За три дни 443-ма столичани участваха в допитването за еврофондовете в Борисовата градина

Европейските средства са достигнали до 82% от столичани. Така са отговорили 364-ма от общо 443-ма души участвали в анкетата на областния информационен център в София. Допитването се проведе от 21 до 23 август в изнесената приемна в Борисовата градина.

 

Инициативата има за цел да запознае столичани с инвестираните европейски средства в София през първите седем години от членството ни в Европейския съюз.

 

Заради големия интерес от областния информационен център предвиждат в периода 11 – 13 септември да има още една изнесена приемна в парка "Заимов", е посочено в съобщението.

 

Приемната в Борисовата градина беше първата от поредицата, които ще бъдат открити през септември в 28-те областни града на страната. Кампанията се провежда под мотото "Първите седем години на България в Европейския съюз". Целта е да се отчете степента на запознатост на гражданите с приноса на ЕС в страната.

 

Освен допитването на народа, в откритите приемни ще бъдат показани и реализирани проекти в съответната област с европейски средства.

Споделяне

Още от България