Фандъкова брани пред ЕНП интелектуалния потенциал на ГЕРБ

Столичният кмет Йорданка Фандъкова, която бе и първият образователен министър в кабинета на ГЕРБ, защити в петък "интелектуалния потенциал" на Борисовата партия.

"Нека никой не спекулира с образованието и интелекта на членовете на ГЕРБ", посъветва кметът на София Йорданка Фандъкова на откриването на Деветия конгрес на младежката организация на ЕНП в столичния хотел "Кемпински", който се провежда два дни преди изборите.

Според нея предизборната кампания е била тежка. "Не чухме неща за развитието на България, а само компромати. В компроматната война срещу ГЕРБ се обединиха всички опозиционни сили - очевидно те са изчерпали ресурса си", каза още тя и упрекна опонентите в популизъм, тъй като говорели за детски градини, а като са били на власт, не са направили нищо.

Кампанията на всички опозиционни партии беше насочена в две посоки – едната са много тежки и неприятни компромати, а другата беше много голям популизъм, нещо изключително вредно за ситуацията, в която се намира цяла Европа. Голяма част от тези политически сили са управлявали преди това, но няма какво да покажат и няма как да покажат резултати. Те са изчерпали своя ресурс, добави Фандъкова.

Споделяне

Още от Избори 2013