ФБР проверява информация за агресивно поведение на Брад Пит към децата му

ФБР проверява информация за агресивно поведение на Брад Пит към децата му

Федералното бюро за разследване (ФБР) на САЩ съобщи, че събира информация за инцидент между Брад Пит и членове на семейството му на борда на частния им самолет миналата седмица, съобщи пресслужбата на ведомството, цитирана от Би Би Си.

ФБР все още не е взело решение да образува ли дело по повод обвиненията, че Брад Пит се е държал агресивно с едно от шестте си деца в присъствието на съпругата му Анжелина Джоли.

Информации за предполагаемия инцидент в самолета се появиха в американски таблоиди, които се позоваха на анонимни източници.


Преди няколко дни дни адвокат на актрисата съобщи, че е 41-годишната Джоли е подала молба за развод с Брад Пит поради "непреодолими разногласия" помежду им. Адвокатът добави, че решението е взето в името на "благополучието на семейството".

Пит е обвиняван, че по време на пътуване с децата и съпругата си е "загубил контрол“, проявил е грубост, както вербално, така и физически по отношение на децата. По непотвърдена информация поведението на холивудския актьор било провокирано от употребата на алкохол и марихуана и това предизвикало Джоли да поиска развод. Актрисата е поискала от съда шестте деца да останат да живеят с нея, но няма против баща им да може да ги вижда, така че юридически той ще запази попечителство над тях.

Преди ден полицията на Лос Анджелис опроверга информациите в пресата, че властите са започнали разследване срещу Брад Пит за агресивно поведение срещу шестте му деца.


В нашата система няма информация, подадена срещу Брад Пит и ние не водим никакво разследване срещу него, заяви говорителят на лосанджелиската полиция Лоренцо Куезада.
Малко след това обаче полицията в Лос Анджелис съобщи, че Брад Бит е разследван за инцидент в самолет.

Според непотвърдени медийни публикации Джоли е недоволна от методите на Брад Пит за възпитание на децата.

До момента няма никакви коментари от страна на актьора.

В интервю пред сп. "Пипъл" той каза, че е много разстроен от това, че бракът му се разпада. "По-важното сега обаче е благополучието на децата", заявява той.

Споделяне

Още по темата

Още от Общество

В каква роля си представяте Слави Трифонов след изборите?