Фенове на Ред Хот Чили Пепърс могат да гледат безплатно шоуто им в София

Александър Грънчаров от Карслберг България и Иван Несторов от СМЕ обявиха промоцията

Почитатели на Ред Хот Чили Пепърс и на светлото пиво ще имат шанса да спечелят безплатни билети за шоуто на бандата на 1 септември в София. Това съобщиха в четвъртък организаторът на концерта "София Мюзик Ентърпрайс" и производителят на бирата "Туборг", който започва да разиграва 500 билета за предстоящия купон.

До 20 август 2012 г. всички пълнолетни могат да опитат късмета си, като просто отлепят етикета от гърба на бутилка TUBORG 500 мл или 330 мл и да регистрират кода от него на www.tuborg.bg. Така ще разберат веднага дали печелят една от музикалните награди - билет, тениска или слушалки.

"Вярвам, че концертът на Ред Хот ще бъде музикалното събитие на годината, като освен билети сме подготвили за феновете и още 2000 музикални награди”, каза Александър Грънчаров, шеф на "Карлсберг България". "Музиката е "записана” в ДНК-то на Туборг. През годините сме подарили на българските фенове хиляди билети за големи концерти и фестивали у нас и в Европа”, допълни той.

От четвъртък марката бира представя на българския пазар и обновеното си “лице” – нов етикет, лого и слогaн - "Open for more“. Те изразяват това, към което марката се стреми – да вдъхновява младите хора да бъдат отворени към живота, да се стремят да извлекат максимума от всеки момент и да се забавляват.

Споделяне

Още от