Фенове на ЦСКА набили изгонените от тима футболисти-гуляйджии

Някои от отстранените от ЦСКА футболисти са били бити от фенове на отбора във вторник. Случката се е разиграла до ресторант в столичния квартал"Горубляне", съобщи sportal.bg.

Най-голямо внимание "червените" ултраси са отделили на Иван Иванов, Иван Караджов и Светослав Петров.

В понеделник треньорът на ЦСКА Любослав Пенев отстрани деветима играчи от тима за неопределено време заради "неспазване на режима". Отстранени са Давид Да Силва, Иван Караджов, Йордан Тодоров, Павел Виданов, Кирил Котев, Иван Иванов, Маркиньос, Тодор Тимонов, Светослав Петров.

Караджов, Иванов, Тодоров и Котев са национали на България, а Павел Виданов е капитан на младежкия национален тим.

Любо Пенев обясни, че налага тежката санкция, тъй като част от играчите на тима не спират да обикалят кръчмите и се е случвало да се прибират в ранните часове на нощта по три пъти в седмицата.

Въпреки забележките на Пенев футболистите, които са шамаросани, веднага са потърсили за помощ своя треньор.

ЦСКА регистрира в последно време серия от загуби, като сред тях се откроява домакинското поражение от пернишкия Миньор с 0:3.

Изненадващо малко, след като излезе информация за срещата на червените асове с феновете им, от клуба съобщиха, че четирима от отстранените футболисти, подновяват тренировки с първия отбор.

Тодор Тимонов, Павел Виданов, Маркиньос и Давид Да Силва са върнати по предложение на президента на ЦСКА Димитър Борисов. Всичките изгонени играчи са провели разговори със спортно-техническото ръководство, на които са поднесли своите извинения за демонстрираното непрофесионално поведение.

Играчите Иван Иванов, Кирил Котев, Йордан Тодоров, Светослав Петров и Иван Караджов ще започнат тренировъчни занимания с дублиращия отбор на клуба, като до една седмица ще бъде взето решение за тяхното бъдеще в клуба.

Споделяне

Още от България