Феновете на Енрике Иглесиас ще го виждат от четири кули

Специална, изцяло защитена от дъжд, сцена е осигурена за мега концерта на М-Тел с участието на Енрике Иглесиас, Шугабейбс и Соник. Размерите ѝ са 26 на 18 метра.

Oгромни LED екрани на сцената и от двете ѝ страни ще позволят на феновете да проследят шоуто, без да пропуснат и жест на любимците си.

За по-добра видимост и ефектно осветление са предвидени допълнително и четири кули, разположени сред публиката, на които също ще има LED екрани.

Изпълненията на Енрике Иглесиас, Шугабейбс и Соник ще включват и специални светлинни ефекти. Благодарение на множеството екрани всички почитатели ще имат възможност да наблюдават случващото се на сцената.

Фенки на латинозвездата Енрике Иглесиас са засипали мобилния оператор с писма и мейли за певеца, които ще му бъдат предадени щом пристигне в България.

На 29 септември топ изпълнителите Енрике, Шугабейбс и Соник идват за безплатния концерт по повод 15-годишнината на “Мобилтел“. Купонът ще се състои в парковото пространство зад музея “Земята и хората” в София. Стартът е в 19 часа.

Споделяне

Още от