Фискални бонове за 84 млн. са регистрирани вече в лотарията на НАП

Фискални бонове за 84 млн. са регистрирани вече в лотарията на НАП

Близо 6 милиона фискални бонове на обща стойност 84 млн. лв. са регистрирани за участие в лотарията с касови бележки на НАП и Министерство на финансите от началото на кампанията досега, съобщиха от приходната агенция в сряда.

Сайтът на играта пък е посетен над 6.6 млн. пъти.

Третият късметлия от Лотарията на НАП и МФ ще стане ясен на 4 януари, отново в ефира на Българската национална телевизия в сутрешния информационен блок „Денят започва“. Наградата е смарт телефон.

От НАП напомнят, че в лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Споделяне

Още от Бизнес

В каква роля си представяте Слави Трифонов след изборите?