Фискални бонове за 84 млн. са регистрирани вече в лотарията на НАП

Фискални бонове за 84 млн. са регистрирани вече в лотарията на НАП

Близо 6 милиона фискални бонове на обща стойност 84 млн. лв. са регистрирани за участие в лотарията с касови бележки на НАП и Министерство на финансите от началото на кампанията досега, съобщиха от приходната агенция в сряда.

Сайтът на играта пък е посетен над 6.6 млн. пъти.

Третият късметлия от Лотарията на НАП и МФ ще стане ясен на 4 януари, отново в ефира на Българската национална телевизия в сутрешния информационен блок „Денят започва“. Наградата е смарт телефон.

От НАП напомнят, че в лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Споделяне
Още от Бизнес

Вярвате ли на приказката на Божков за Али Баба и подкупите към управляващите?