"Форинър" се събират в оргиналния си състав за 40 години на сцената

"Форинър" се събират в оргиналния си състав за 40 години на сцената

Рок легендите от "Форинър" намекнаха, че е възможно да се съберат в оригиналния си състав за дългоочакваното си турне в Европа догодина, съобщиха организаторите на проявата.

Звездите отбелязват 40-годишния си юбилей на сцената с мащабен тур, който ще премине и през София с разтърсващо шоу на 9 май в "Арена Армеец".

Музикантите вече изнасят серия от суперуспешни и въздействащи концерти в Америка и в Канада, а гост-изпълнителите им са именно оригинални членове на бандата.

Сред тях е и първият вокалист на групата Лоу Грам, който преди броени дни разкри в интервю, че "Форинър" обмислят идеята да се съберат всички заедно и за турнето през 2018 г.

Българските почитатели на американската рок група ще чуят вечните им класики - "Feels Like The First Time", "Urgent", "Waiting For A Girl Like You", "I Want To Know What Love Is".

Музикантите са подготвили изненада за почитателите си - 40 хита за 40 години на сцена, събрани в специален едноименен албум. В компилацията са включени и две напълно нови композиции, които "Форинър" ще представи и по време на шоуто в София. Билетите са на цени от 50 лв.

С десет мултиплатинени албума, над 75 млн. продадени копия в целия свят и собствен музикален стил, "Форинър" са една от най-успешните рок групи в света.

Споделяне

Още от Общество

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?