Гарантирано безотказни са касовите апарати "Дейзи"

Гарантирано безотказни са касовите апарати "Дейзи"

Смяната на касовите апарати е сред най-горещите теми през последните месеци у нас, а след разпадането на връзката на някои устройства със сървърите на НАП сигурността на устройствата е водеща за търговците.

От българския производител на касови апарати "Дейзи Тех" посочват, че техните устройства работят безотказно.

Много проблеми, наблюдавани при други разработчици на такива устройства, не се срещат при нас, твърдят от компанията с над 20 години опит в разработката на мобилни устройства. Тя е единственият производител в България с опит и на европейския пазар – в Чехия, Словения и Хърватска, където е сходна системата за изпращане на касови бележки в реално време. Компанията е създател и на първия български джобен компютър.

От "Дейзи Тех" посочват, че нейните модели се отличават с безпроблемна работа и улесняват процеса на продажби. При тях не се наблюдават производствени дефекти, които биха могли да застрашат работата. Освен това батерията на апаратите им издържа много повече в сравнение с тези на конкуренцията. Затова компанията е и единствената на пазара, която дава цели 4 години гаранция на батерията на моделите Compact,  докато при другите производители тя е едва една година.

Повечето модели на българския производител №1 са леки и компактни, имат големи и удобни бутони, подсветка, могат да се носят навсякъде и се използват изключително лесно. Здрави са и корпусът им не може да се счупи лесно - проблем, който би оставил фирмата без устройство за продажби.

Мобилното покритие на апаратите на "Дейзи Тех" също е на много добро ниво – фактор, който с влизането в сила на новата Наредба 18 на НАП е от ключово значение за всеки касов апарат, допълват от компанията. Всички нейни модели са напълно съвместими с изискванията на приходната администрация и са много подходящо решение.

Споделяне

Още от Бизнес