Гард на Самоковеца е бил прострелян в "Ескейп"

Охранител на Косьо Самоковеца лежи в реанимацията на Пирогов, след като е бил тежко прострелян в таза и в гръбначния стълб в дискотека "Ескейп" миналия петък, съобщи Инфо радио. От "Пирогов" заявиха обаче, че при тях не е приеман такъв пациент.

Главният секретар на МВР ген. Бойко Борисов потвърди за радиото, че бодигард на Самоковеца е прострелян в дискотеката.

След скандала полицията намери 12 гилзи, но всички разпитвани твърдяха, че е стреляно във въздуха или че изобщо не са чули изстрели.

Случаят е бил скрит от разследващите, защото ако този факт излезе наяве, прокуратурата трябва да повдигне обвинение срещу неизвестен извършител за опит за убийство. Сега има образувани само дознания за хулиганство.

В петък МВР първо обяви, че гардове на Самоковеца се сбили с охраната на Красимир Маринов-Маргина. После, след разпита на Самоковеца, бе съобщено, че сблъсъкът е бил между хора на Антон Милтенов-Клюна и охраната на сикаджиите Маргина и Димата Руснака.

На разпита в СДВР в петък Маргина се яви с превързана ръка.

Според източници от полицията сбиването между босовете е станало заради манекенка от модна агенция "Визаж".

На следващата нощ бе взривено кафето на "Визаж" в столицата. Според МВР собственичката на агенцията Евгения Калканджиева има бизнесвръзка с Красимир Маринов-Маргина и зад атентата стоят хора, участвали в сблъсъка в "Ескейп".

Самият Константин Димитров-Самоковеца охотно разказа пред "Труд" как кротко е наблюдавал отстрани скандала и дори се обиди, че го наричат бизнесмен в кавички.

Споделяне

Още от България

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?