Платена публикация

"Геотрейдинг" АД стана ексклузивен представител на химически продукти от "Жупа" – Крушевац

"Геотрейдинг" АД получи ексклузивни права за продажба на химически реагенти, произведени в сръбския завод "Жупа" - Крушевац, собственост на "БИН Комерс" ДОО. От месец май 2018 г. "Геотрейдинг" АД предлага ексклузивно за територията на България три вида химически реагенти - калиев амил ксантогенат; калиев бутил ксантогенат и натриев изопропил ксантогенат. Българското дружество е и дистрибутор за страната на калиев етил ксантогенат, произведен в "Жупа" – Крушевац.

"Чрез новото партньорство със сръбския производител "Геотрейдинг" АД разшири портфолиото си с още висококачествени продукти за минната индустрия. Близкото местоположение на завода е от важно значение за гарантиране ритмичното изпълнение на възложените доставки от нашите клиенти", каза изпълнителният директор на компанията г-н Иван Вутов.

Сръбският завод "Жупа" - Крушевац е един от най-големите производители на химически продукти в света. В производствения процес се използват висококачествени суровини от Европа, сертифицирани от водещите лаборатории, както и съвременни технологии, гарантиращи че произведените ксантогенати отговарят на най-строгите изисквания за качество.

Добавяйки още един продукт в портфолиото си, произведен на световно ниво, "Геотрейдинг" АД за пореден път доказва, че е компания, която предлага висококачествени продукти на българския пазар.

Споделяне

Още от Бизнес

Ако съдите по първите му стъпки, какъв е основният приоритет на служебния кабинет?