"Геотрейдинг" се включва в БАТА Агро 2016

"Геотрейдинг" се включва в БАТА Агро 2016

"Геотрейдинг" АД ще участва в есенното издание на БАТА Агро, което ще се проведе от 30 август до 3 септември на летището в Стара Загора, съобщиха от дружеството в сряда. На фирмения си щанд то ще представи аграрни гуми Belshina, смазочни материали Rymax, лагери RKB и филтри SF-filter. Ще бъдат показани и два колесни минитоварача на китайския производител LiuGong - CLG 365B и CLG 385B.

На най-голяма част от щанда ProAuto by Geotrading ще бъдат представени различни по размер и предназначение агрогуми Belshina. Те са добре познати на земеделците у нас като надеждни, дълготрайни и на достъпни цени. Могат да бъдат монтирани на трактори, комбайни, тороразпръсквачки, вършачки, косачки, други двигателни и самоходни селскостопански машини. Шарката на протектора е разработена по съвременните тенденции и норми за конструкцията на гуми за селскостопански машини, отговарящи на съответните изисквания за радиалните гуми. Официалният вносител на Belshina за България и Гърция и дилър за Албания и Турция – "Геотрейдинг", дава едногодишна гаранция за изтъркване на шарката на протектора и до пет години за фабрични дефекти.

Екипът на дружеството очаква посетителите си от 9 до 18 часа на щанда си № W61.

Официалното откриване на есенното издание на БАТА Агро ще се състои на 30 август от 11 часа. Входът за посетители е свободен.

Споделяне

Още от Бизнес