ГЕРБ и БСП откриха предизборните си кампании на фона на ексцесиите в Катуница

ГЕРБ откриха кампанията си за президентските и местни избори на 23 октомври с концерт в Бургас в събота на фона на ескалиращото напрежение в Катуница. На концерта присъстваха премиерът Бойко Борисов и вътрешният министър Цветан Цветанов, който е и председател на предизборния щаб на партията.

“Всеки ден зад мен остават по 20-30 км. нови пътища“, заяви Борисов. Той посочи още, че във време на криза, когато фалират държави, данъците в страната не се вдигат.

Борисов заяви още, че се надява кандидатите за президент и вицепрезидент на ГЕРБ – Росен Плевнелиев и Маргарита Попова да останат верни на европейското развитие на страната, ако бъдат избрани.

“В президентската институция ще влязат модерни, можещи, знаещи, честни, открити демократични хора, няма да има агенти на ДС”, заяви Борисов.

По същото време в София с концерт пред Паметника на съветската армия кампанията си откри и кандидатът за кмет на БСП Георги Кадиев. В началото на концерта симпатизанти на левицата и кандидати за общински съветници играха традиционни български хора.

Споделяне

Още по темата

Още от Избори 2011