ГЕРБ открадна "яката дупара" от БСП

Гери-Никол. Сн. YouTube

ГЕРБ спечели символна победа срещу БСП, след като Гери-Никол отказа да пее на концерта на младежкото обединение на БСП в Казанлък в петък вечерта. Концертът трябваше да е част от подгряващите мероприятия преди традиционния сбор за левицата на Бузлуджа, но в четвъртък тя е отказала, съобщиха от "Позитано 20".

Най-известният хит на Гери-Никол е песента "Яката дупара кой ще я бара".

По неофициална информация от партията причината, която екипът на Гери-Никол изтъкнал в телефонен разговор е, че предпочела да пее на празника на Варна на 14 август. "Недвусмилено кметът на Варна – Иван Портних (ГЕРБ) ѝ е казал, че ако пее на наше събитие, няма да участва в празненствата за празника на града", коментираха организатори на концерта пред Mediapool.

Пред младите социалисти ще пеят Дара, Дани Милев и Мариана Попова.

От Позитано 20 обясниха пред Mediapool, че преведеният вече хонорар за Гери-Никол е 3500 лева. Тя поела ангажимент да го върне.

Хонорарите на другите трима изпълнители в младежкия концерт са сходни с този на Гери-Никол, обясниха от БСП.

В традиционния събор на историческата поляна на Бузлуджа в събота на обяд ще свири и пее известният сръбски изпълнител Горан Брегович, на когото от "Позитано" 20 са платили 10 000 евро за участието.

Мотото на събора тази година е "За по-добър живот - нашата кауза е България".

От партията обясниха пред Mediapool, че за разлика от други години, когато партията ангажираше само линейка за спешни случаи на историческата поляна, сега там ще има поне три медицински пункта. Наета е и охранителна фирма, която също може да оказва първа помощ.

Споделяне

Още по темата

Още от Общество