ГЕРБ започна предизборната кампания с проверки на строителни обекти

ГЕРБ започна предизборната кампания с проверки на строителни обекти

Бившият премиер Бойко Борисов няма да остави строящата се инфраструктура без надзор. Очевидно лидерът на ГЕРБ вече е с добро здраве, след като тази седмица пропусна срещата на ЕНП в Брюксел, и заедно със зам.-председателя на партията Цветан Цветанов ще посетят Ловеч в недела, съобщиха от партийната централа.

 

Двамата ще посетят новостроящия се храм “Св. Св. Кирил и Методий” в центъра на града. За изграждането му партия ГЕРБ е отпуснала 600 000 лв., е посочено в съобщението. Предвидена е и среща с митрополит Гавриил Ловчански.

Борисов и Цветанов ще направят инспекция и на изграждащата се спортна зала в Езиковата гимназия в Ловеч. За нея кабинетът на ГЕРБ също отпусна целеви средства, се казва в съобщението без да се посочва колко.

След това Цветан Цветанов ще има среща с областното и общинското ръководства на партията в Ловеч. Отделно той ще се срещне и с общинското ръководство и членовете на ГЕРБ в Тетевен и Луковит.

По време на обиколката Цветанов ще бъде придружаван от административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и областния координатор на партията в Ловеч Николай Нанков. Това означава, че Нанков е напуснал поста на зам.-министър на регионалното развитие и няма да бъде част от екипа на новия вицепремиер и министър на регионалното развитие Екатерина Захариева.

Споделяне

Още от България