Гергов: Протестиращите в Пловдив са отявлени алкохолици, беззъби и стари седесари

"Няма да коментирам така наречените протести в Пловдив, но само като видите първия ред, кои са отпред – едни са без зъби, други са отявлени алкохолици, трети са отявлени стари седесари, с които ние най-сетне приключихме темата, тъй като за мене битките може да сме загубили, но сме спечелили войната в Пловдив."

 

Това казва на пресконференция в Пловдив в понеделник Георги Гергов, областен и градски лидер на БСП в града и бизнесмен, цитиран от Радио "Пловдив".

 

Той обяснява още, че някой финансира протестите, но "паричките му ще свършат". Еуфорията е лош съветник. Протестите показват, че обществото оздравява и преминава страхът от ГЕРБ. Протестите всъщност отпушиха тапата, наложена от ГЕРБ, обобщава ситуацията Гергов.

 

“Тези, които организират тези нескопосани протести, всъщност си нямат на представа за какво става дума. Говоря го като човек от бизнеса, от 20 години оцеляващ. Да, протестите са много хубаво нещо. Хубаво е, че и при нас го има, че хората искат да си кажат думата. Но е и хубаво да си кажем, че това е тапата, която се отпуши след четиригодишно затапване кой какво мисли. Хубаво е, че обществото оздравява от страха“, допълва червеният бизнесмен.

 

По думите му кабинетът “Орешарски” се готви да управлява не една година, а пълен мандат и това е шансът на България.

 

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров вече нарече протестиращите в София алкохолици и наркомани, заплаши ги с "граждански арести" и предупреди, че на Орлов мост ще налага закона.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?