Германка твърди, че е бременна от Берлускони, той отрича

Забина Беган

Германската старлетка Сабина Беган, станала известна в Италия след скандала с оргиите във вилата на експремиера Силвио Берлускони в Сардиния през 2008-2009 г.,  твърди в интервю за италианския в. "Фато куотидиано", че е бременна от бившия премиер.

Беган разгласи бременността си още в началото на август, но тогава не разкри кой е бащата на бебето, а само намекна, че може да е Берлускони. Сега запитана директно от италианското издание дали той е бащата на бъдещото ѝ дете, 38-годишната актриса заявила: "На въпроса за бащата отговорът е прост – не съм спала с никого, освен с него".

На въпроса дали го е информирала за бъдещото му бащинство и как е приел новината, Беган отговорила: "Не искам да говоря за това за момента". После тя разказва, че Берлускони сега бил много депресиран, потвърждавайки изявлението пред същото издание вчера на Виторио Фелтри от в. "Джорнале", собственост на фамилията Берлускони, че бил "свръхдепримиран". "За Берлускони политиката е начин да презареди батериите", подчертала Беган пред в. "Фато куотидиано".

"Когато си на определена възраст (Берлускони ще навърши 76 години през септември), и когато си свършил толкова  важни дела, е болезнено да бъдеш охулен в целия свят  и мисля, че точно затова Берлускони отново иска да се върне на сцената. Ако той иска да се реабилитира,  трябва да го направи сега. Но той освен това иска да направи нещата различно и да отстъпи място на младите", твърди тя.

Според в. "Фато куотидиано" Берлускони, който през лятото се подложи на строга диета и да спортува, се готви да обяви, че ще се кандидатира да поведе своята партия на парламентарните избори през пролетта на 2013 г.

Сабина Беган, чието истинско име е Беганович, е известна в Италия с прякорите "Пчелата майка" или "Кралицата майка", защото е организирала партита във вилите на Берлускони, за които са били набирани млади момичета, сред които и скандалната мароканка Руби, заради която бившият премиер е съден за секс с непълнолетна.

По-късно в петък Силвио Берлускони отриче твърденията на Сабина Беган, че е бременна от него, предаде Ройтерс.

Самата Беган пратила съобщение обаче до италианския сайт за светски новини "Дагоспиа", че точно в нощта на четвъртък срещу петък е направила спонтанен аборт и е загубила бебето.

Тези противоречиви информации накараха адвокатът на Берлускони Николо Гедини да направи изявление от името на бившия премиер. В него твърденията за предполагаемото бащинство на Берлускони са наречени типична лятна медийна публикация, която няма нищо общо с действителността.

В същото време италианският в. "Ла Вангуардия" проследява съдбата на момичетата от "бунга-бунга" партитата на бившия премиер Силвио Берлускони.

Изданието припомня, че на едно от събиранията в дома на Берулскони 18-годишната Киара Данезе се разридала от омерзение, когато всички останали гости започнали да танцуват около "султана" голи, както ги е майка родила. На момичето по-рано не било обяснено къде е поканена – казали ѝ, че отива на проби за телевизионно предаване.

По-късно Киара Данезе и приятелката и Амбра Батилана дадоха показания в съда за партитата, организирани за Берлускони.

Сега Данезе е финалистка в конкурса "Мис Италия" и се надява, че журито няма да се отнесе пристрастно към нея заради това, че е била свидетелка на обвинението.

Друга героиня от "бунга-бунга" е телевизионната водеща Сара Томази, която бе в особени отношения с Берлускони и според твърдения на свидетели оживявала с присъствието си много негови партита. Неотдавна тя за пръв път се снима в порнофилм. В статията се отбелязва, че психиката на Томази вероятно е силно разстроена от наркотици. Тя дава несвързани интервюта и дори заявила, че към дебюта ѝ в порното е подтикнали марсианци.

Споделяне

Още по темата

Още от Свят

Какво очаквате да свърши служебното правителство?