Германците се оплакват от "изтърканите килими и съветския декор" в хотела им

Германците се оплакват от "изтърканите килими и съветския декор" в хотела им

Сериозни оплаквания към условията в хотела му им германският национален отбор по футбол, пише пресата в Германия.

Актуалните световните шампиони, които започнаха турнира с кошмарна загуба с 0:1 от Мексико, са настанени в градчето Ватутинки и ползват за тренировките си тренировъчния комплекс на ЦСКА (Москва) в столичното предградие.

Ватутинки е било гарнизонно селище на Червената армия по време на Втората световна война и настоящият хотел на "армейците" изглежда контрастира силно с лукса, на който германците се радваха в Сочи по време на турнира за Купата на конфедерациите миналото лято.

Според германската преса играчите на "маншафта" се дразнят най-много от "изтърканите килими и съветския декор". Освен това не всяка стая разполагала с течаща вода. Селекционерът Йоаким Льов пък обвинявал главния готвач, че не можел да изпълни поръчаното меню.

"Няма смисъл да се оплакваме от хотела. Това къде сме отседнали не може да бъде оправдание. Но сега ще очакваме с още по-голямо нетърпение лятната си ваканция след световното първенство. Едва ли ще изберем пак да дойдем тук" коментира звездата на тима Тони Кроос, цитиран от "Билд".

Споделяне

Още от Мондиал 2018

Колко време давате на новия парламент?