ГлоБул подгрява премиерата на Star Wars IІІ с космически предплатени пакети

Два специални Star Wars b-connect пакети за маниаците на космическата сага на Джордж Лукас пусна ГлоБул месец преди световната премиера на Епизод III: Отмъщението на Ситите. Това съобщи Дарий Кутелов, мениджър Търговски маркетинг на втория GSM-оператор, в петък на официалното представяне на новите предплатени услуги. Презентацията направи “самият” Дарт Вейдър. Маската и костюмът на изпълнителя на злодея от галактическата история, който именно в Епизод ІІІ се поддава на тъмната сила, са от оригиналната филмова продукция, казаха от ГлоБул.  

За да извършва промоционалната програма,  мобилният оператор е получил лиценз от “Лукас филм”, а рекламните материали на кампанията на ГлоБул са били одобрени лично от режисьора на култовата филмова сага, чието начало е поставено през 1977 г. с Епизод ІV.  За ГлоБул е чест да извършва промоцията на Епизод III: Отмъщението на Ситите редом с фирми като “Лего” и “Уолмарт”, посочи Кутелов.

Ценителите на историите на междузведстните войни ще могат да закупят двата Star Wars b-connect пакети срещу 24 и 20 лв. с ДДС. По-скъпият пакет предлага освен SIM-карта и видеокасети с най-новите два филма от фентъзи сагата - Епизод I: Невидима заплаха и Епизод II: Клонираните атакуват. Включено е време за разговори на стойност 27 лв., от които 15 лв. са заредени на картата, а останалите се разпределят по 2 лв. в продължение на шест месеца от датата на активирането на картата. По-евтиният пакет е със същото време на разговори, но подаръкът е фигурка на герой от  новия Епизод III: Отмъщението на ситите. Потребителите ще могат да избират между Йода, Анакин Скайукър, преди да се поддаде на силите на злото, превъплъщението му Дарт Вейдър и учителят на Анакин – Оби-Уан Кеноби.

В края на април ГлоБул ще активира специален сайт с адрес http://starwars.globul.bg, ориентиран към потребителите на мобилния оператор и феновете на космическата сага. На страницата абонатите на компанията ще могат да теглят мелодии от филма, картинки, анимации, игри с героите на Анакин Скайуокър, Оби-Уан Кеноби, сенатор Палпатин, Мейс Уинду, Йода и др.

Споделяне

Още от Бизнес

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?