"ГлоБул" вкара фиксиран номер в мобилния телефон

Интегрирана телефонна услуга за мобилна и фиксирана комуникация, предложи в петък на своите корпоративни клиенти "ГлоБул". Компанията пусна продукта си GLOBUL Office Zone, с който потребителите ще разполагат едновременно с мобилен и фиксиран номер в своя GSM. Така те ще могат да правят и получават обаждания с двата номера в рамките на определена от тях физическа зона, каквато може да е офиса на компанията им. Извън тази зона, всички разговори ще стават през мобилната линия. Все пак абонатите ще могат да избират коя линия да използват за разговорите си

От компанията уточниха, че за използването на новия им продукт не се налагат допълнителни настройки на използваните мобилни апарати, не се променят съществуващите мобилни номера от мрежата на GLOBUL и не се заплаща никаква инсталационна такса.

За да активират GLOBUL Office Zone, потребителите трябва само да заявят своето желание в компанията и да си уговорят среща с представител на телекома. Два работни дни след подписването на търговския договор, услугата вече е ще е активирана.

С нея потребителите ще водят разговорите си до фиксирани мрежи в рамките на населеното място за 0.018 лв. на минута, а междуградските разговори ще се таксуват за 0.07 лв. на минута. Разговорите с номера от мрежата на GLOBUL се таксуват 0.48 лв. на минута, а до останалите мобилни мрежи - за 0.54 лв. на минута. Услугата предлага и атрактивни цени за международни разговори, разговорите до страните от Зона 1, която включва мобилните и фиксирани мрежи в САЩ, Канада и Русия и фиксираните мрежи в почти всички европейски страни, ще струват 0.14 лв. на минута.

Месечната такса за фиксиран телефонен номер е 12 лв.

До 31 декември 2007 г., GLOBUL Office Zone ще се предлага промоционално с безплатна месечна такса за първите три месеца.

В момента услугата се предлага на новите и настоящи корпоративни клиенти на "ГлоБул" в София, Пловдив, Варна и Бургас, а през октомври 2007 г. – и Русе, Стара Загора, Плевен, Хасково и Благоевград.

 

Споделяне

Още от Бизнес