Голям банков инвеститор се пазари за 100 лв. глоба за неправилно паркиране

Певицата Рут Колева бита от съпругата на инвеститора - служител на външното министерство

Оманският инвеститор Адил Саид Ахмед ал Шанфари, който купи близо една трета от акците на Инвестбанк за 50 млн. лв., се е пазарил да плати глобата си от стотина лева за неправилно паркиран автомобил, вдигнат с паяк.

Инцидентът

Инцидентът е станал тази нощ на наказателен паркинг в района на гара "Подуяне". За него стана ясно от пост на певицата Рут Колева във "Фейсбук".

Възмутена от наглото държание на арабина, който обиждал българите и страната ни на английски език, тя му направила забележка. Това провокирало агресия от страна на неговата съпруга - Деница Михайлова, единствената българска от ромски произход, която работи в Министерство на външните работи.

"След няколко минути сипане на обиди аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба" (??!? След което ми показа часовника си и каза, че струвал 30 бона) и прочее", написа Колева във "Фейсбук".

По-късно в друг пост певицата допълва: "Полицията току що ми каза как въпросната биячка Деница Михайлова им казала многократно, че била важна във външното министерство".

Накрая Рут Колева публикува и доста снимки с нараняванията, които е получила от Деница Михайлова с коментара: "За държавен служител - добре бие".

Пред Нова телевизия Рут Колева каза как са и обяснили още, че Адил Саид Ахмед ал Шанфарие е крупен инвеститор от Оман в България, свързан с Цветан Василев и ВИС-2.

Съпругата от външно министерство в контраатака

Съпруга на оманския милионер Адил Саид Ахмед Ал Шанфари се оказа Деница Михайлова - първата и единствена за момента жена от ромски произход, която работи в Министерство на външните работи.

Нейната звезда изгрява с ролята на ромката Мая в сериала "Стъклен дом" и оттогава гради изцяло положителен публичен образ до снощи.

"Абсолютни лъжи и долна инсинуация" – така нарече твърденията на Рут Колева Деница Михайлова пред Нова телевизия.

Тя не можа да каже откъде са синините на певицата, но не отрече и да я е била.

"Излязох от колата, за да отида и да и взема телефона, с който ни снимаше и да изтрия снимките", каза Деница Михайлова по телефона пред телевизията.

На констатацията на водещия, че няма право да взима чужда вещ и да прави с нея каквото си иска, служителката на външно министерство отговори - "а тя няма право да ме снима".

Михайлова контраатакува Рут Колева и обвини певицата, че я е изподрала, нарекла я "проститутка", а мъжът ѝ – "мръсен терорист", накрая ѝ счупила часовника за 30 хил. лв.

Каква е истината ще стане ясно, ако Центърът за градска мобилност публикува записа от камерите, които са били на наказателния паркинг.

Към момента все още няма официална позиция от страна на Министерството на външните работи.

Споделяне

Още от България