Гравитиращи към ГЕРБ червени общинари влязоха в “черен” списък

Осем от настоящите общински съветници на БСП в София, сред които шефът на Националния исторически музей Божидар Димитров и адвокатът на Жан Виденов Данаил Кирилов, се оказаха в “черен” списък и за тях няма да бъде препоръчано да се кандидатират отново. Това е становището на

Дискусионния клуб за социална местна политика на БСП, който ще предаде оценките си пред Градския съвет на партията.

Божисар Димитров не си е свършил работата като общински съветник, открито е подпомагал ГЕРБ и като цяло не бил полезен на БСП, смята клубът. Подобна оценка е получил и Данаил Кирилов, който преди дни каза, че напуска общинската група на БСП и избира партията на кмета Борисов.

Негативна оценка е получил и председателят на групата Христофор Христов, както и зам.-председателят на СОС Мичо Райковси. Не се препоръчва нов мандат и за заместник-министъра на енергетиката от БСП  

Ана Янева, която беше съветник, за Таня Митова и Асен Златев, които поддържали с гласуванията си дясното управление и Цветанка Георгиева, която се опитала да продаде детска градина.

Категорично позитивно се оценява работата на Антон Кутев, който наскоро се издигна в партийната йерархия, на Борис Цветков, Борислав Борисов и частично на Росен Малинов.

Споделяне

Още от България

Прави ли са да протестират превозвачи, таксита и транспортни синдикати?