Гриша Ганчев към Домусчиев: Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Гриша Ганчев, сн. БГНЕС

Конфликтът между двама от най-крупните български бизнесмени Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев ескалира до намеци, че собственикът на футболния отбор "Лудогорец" и председател на работодателската организация КРИБ се занимава с производство на каптагон и амфетамини.

Разправията между двамата започна на футболното поле, но мина доста отвъд него. Първо собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев по време на телевизионно интервю обвини "Лудогорец", че работи със съдиите и покани "прокурори, ДАНС-МАНС" да заповядат във футбола и да видят за какво става въпрос.

След това Кирил Домусчиев отговори, че отборът му е изряден и контраатакува Ганчев.

"Вълкът козината си мени, но нравът - НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?!", написа Домусчиев във Фейсбук.

В сряда последва ново включване от Ганчев. Позицията на бизнесмена от Ловеч бе публикувана на сайта на ЦСКА-София със заглавие на латински "Alea iacta est!" - Зарът е хвърлен!

В нея никъде не се споменава името на Кирил Домусчиев, но е ясно, че е визиран именно той, многозначително назоваван с местоимението "То".

Публикуваме текста без авторска намеса:

"С кански мъки, след толкова години "То" си призна. Не е "Тя", не е и "Той".

Та "То" се освети и дикторът му Петриньо (вероятно се визира Ангел Петричев, директор в "Лудогорец") го потвърди. И да, наистина - вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Но да се върнем на основните въпроси от думите на "То". От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са "цветя и рози". Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори "То", ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.

Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.

Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam на българския футбол! Да пребъде Истанбулската конвенция!

Alea iacta est!"

Домусчиев е собственик на фармацевтичната компания "Хювефарма", специализирана в производството на продукти за ветеринарната и хуманната медицина. Той е и председател на работодателската организация КРИБ, която изгуби доверието на редица от членовете си и те я напуснаха, докато КРИБ се пълни с все повече зависими от държавата фирми и засвидетелства все по-голяма лоялност към правителството на Бойко Борисов.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?