Платена публикация

Гумите Belshina са подходящи за всички видове селскостопански машини

Изключителен представител за България на беларуската марка е "Геотрейдинг" АД

Гумите на беларуския производител Belshina са подходящи за всички видове селскостопански машини и са с най-доброто съотношение между качество и цена на пазара у нас. "Геотрейдинг" АД е изключителен представител на беларуската марка за България и Гърция, и внася директно от производителя богата гама от гуми за селскостопанска, строителна и минна техника, както и за леки и лекотоварни автомобили.

Специално за селскостопанските машини "Геотрейдинг" АД предлага 70 модела аргогуми Belshina. Те имат нужните сертификати за европейския пазар и са напълно съвместими с всички марки селскостопанска техника. Гумите могат да бъдат монтирани на трактори, комбайни, тороразпръсквачки, вършачки, косачки, комбайни, ремаркета, зърнокомбайни и други.

Сред най-популярните модели гуми за селскостопанска техника, които "Геотрейдинг" АД предлага на българския пазар, са Bel-141 с размери 800/65R32 - подходящи за комбайни. Сред моделите, подходящи за трактори, са както най-големите като Bel-175 с размери 710/70R42, така и с по-малки размери като моделите Bel-179 с размери 710/70R38, модел Bel-165 с размери 600/65R34; модел Bel-144 с размери 540/65R30. Двата модела F-52 и F-2А са съответно с размери 16.9R38/8 TT и 15.5R38/8 TT и също са подходящи за трактори.

Гумите на Belshina се отличават още с усилените си протектори и шарка, разработена съгласно най-модерните тенденции. "Геотрейдинг" АД дава една година гаранция за изтъркване на шарката на протектора, а за фабрични дефекти гаранцията е до пет години. Гумите Belshina се предлагат в сервизните центрове ProAuto в София и Етрополе.

В последната година беларуският производител разшири производствената си линия и вече предлага 350 вида гуми с различни размери за селскостопански машини, строителна и минна техника, камиони, леки автомобили и т.н. Belshina се продават в над 70 страни в света, а на земеделските производители у нас те са добре известни от няколко десетилетия.

Споделяне

Още от Бизнес