Харисън Форд, Марк Хамил и Кари Фишър се завръщат в "Междузвездни войни"

Тримата водещи актьори в първите три епозода на космическата сага

Познатите на милиони фенове на "Междузвездни войни" като Хан Соло, Люк Скайуокър и принцеса Лея актьори Харисън Форд, Марк Хамил и Кари Фишър отново се събират пред камерата за Епизод VІІ на киносагата повече от 30 години след създаването на първите три серии от режисьора Джордж Лукас. Това съобщиха официално от "Уолт Дисни" и "Лукасфилм".

 

Още обаче не е ясно дали тримата ще се върнат в предишните си образи или ще им бъдат предоставени по-различни роли.

 

Към актьорския състав ще се присъединят и още от "оригиналните" участници като Питър Мейхю, въплътил се в Чубака, както Антъни Дениълс и Кевин Бейкър, изиграли роботите C-3PO иR2-D2.

 

Новите лица са на Анди Съркис, познат на публиката като Ам-Гъл от "Властелина на пръстените", на Оскор Исаак от "Люин Дейвис отвътре", Макс фон Зюдов, както и Адам Драйвър от сериала "Момичета".

 

"Толкова сме развълнувани да споделим най-после актьорите от "Междузвездни войни: Епизод VII", заяви режисьорът на седмия епизод на "Междузвездни войни" Джей Джей Абрамс. "Едновременно е такова удоволствие и е толкова сюрреалистично да видим, че обичаните оригинални актьори и брилянтните нови изпълнители ще се съберат, за да вдъхнат отново живот на този свят. Започваме снимките след няколко седмици и всички се стараем да накараме накрая феновете да се гордеят", заяви той.

 

След като "Дисни" купи компанията "Лукасфилм" на създателя на сагата през 2012 г. за над 4 млрд. долара бе обявено, че ще се създадат три нови серии. Епизод VІІ се очаква да се появи на екран на 18 декември 2015 г.

Споделяне

Още от Свят