"Хепи" и "Метро" доставят "топла храна от сърце" в три столични болници

"Хепи" и "Метро" доставят "топла храна от сърце" в три столични болници

Инициативата на "Хепи" и "Метро" - "Топла храна от сърце" вече обхваща три столични болници.

След като миналата седмица започна доставка на топла храна за медицинските екипи на "Пирогов", от тази седмица в инициативата се включват също Инфекциозна болница и "Света Анна".

Инициативата "Топла храна от сърце" е отворена за всички останали  болници, където има медици, заети в битката срещу Covid-19.  

"За нас това е жест, с който да покажем съпричастност и благодарност  и се радваме, че той намира широк отзвук сред медиците. Полагаме изключителна грижа да им приготвим вкусна, топла и разнообразна храна, която да ги подкрепи  и да им донесе момент на удоволствие", коментира Ивелин Илиев, управител на "Хепи Доставка" и rezzo.bg.

Интересен факт е, че с приготвянето на храната за медиците се е заел лично един от най-добрите готвачи на веригата "Хепи", специализиран в разработването на рецепти от традиционната българска  кухня. Всеки ден той изготвя менюто на медиците, така че да е разнообразно, пълноценно и максимално близко до домашната кухня, за да внесе малко уют в напрегнатото им ежедневие.  

Лекарите благодарят за милия жест на двете компании и призовават всички  да "останем вкъщи".

Споделяне

Още по темата

Още от Общество

Колко време давате на новия парламент?