Херо Мустафа не се е срещала с никакви политици. Само с Христо Стоичков

Американската посланичка в България не се е срещала в четвъртък с никакви политически партии, парламентаристи или политици, съобщиха от посолството на САЩ у нас.
 
Реакцията на дипломатическата мисия дойде, след като в някои сайтове излезе информация от неназовани източници, че американската посланичка се е срещала с български политици около формирането на евентуално правителство.
 
От посолството уточняват обаче, че Херо Мустафа е разговаряла с българската футболна легенда Христо Стоичков.
 
"Нашето партньорство е изградено на здравата основа на взаимно уважение и доверие. Следващите стъпки при формиране на българското правителство ще се решат от избраните представители на българския народ и ние очакваме да работим с новото правителство“, посочиха от посолството, цитирани от БНТ. 

"Посланик Мустафа имаше честта да се срещне с легендата на българския футбол Христо Стоичков, за да обсъдят мостовете, изградени между нашите две страни благодарение на спорта. Посланик Мустафа му благодари, че той е посланик на спорта между САЩ и България. Партньорството между САЩ и България ще остане силно заради трайните връзки между нашите два народа, изградени от хора като Христо Стоичков. Благодарим ти, Христо!", съобщиха от посолството.

Споделяне

Още от България