Холивудският "крал на ботокса" е намерен мъртъв в Маями

Холивудският "крал на ботокса" е намерен мъртъв в Маями

Холивудският козметолог и основател на козметичната марка dr. brandt е бил намерен мъртъв в дома си в Маями, съобщават американски медии.

Специалистът, чиито клиенти бяха звезди от световна величина и който бе известен като "крал на ботокса", си отиде на 65-годишна възраст поради заболяване, съобщи негов представител, който не уточни заболяването.

Според мнение на колумниста на "Маями Хералд" Лесли Ейбравнел, изказано от него в Twitter, Брандт страдал от депресия. Дерматологът трудно преживявал това, че е станал герой на пародия. На 6 март в Америка стартира телевизионният сериал "Неуязвимият Кими Шмидт" (Unbreakable Kimmy Schmidt), чийто главен герой визуално прилича на Брандт.

"Дължа на него своята хубава кожа", твърди поп певицата Мадона в едно от интервютата за Брандт, който се славеше с личното и професионалното си пристрастие към инвазивната козметология (инжектиране на ботокс и различни филъри).

Марката dr. brandt, която е основана през 1998 г., в момента е представена по целия свят, в над 44 държави, включително САЩ, Канада, Франция, Италия, Португалия, Русия, Гърция, Полша, Балканите и азиатските държави. Нейни почитатели са редица холивудски звезди и топ модели.

Споделяне

Още от Общество

Одобрявате ли новия правителствен план за справяне с Covid?