Хотелиерът от Слънчев бряг твърди, че е бил нападнат от израелските туристки

Празен плаж на Слънчев бряг

Хотелиерът Иван Тодоров, който бе заснет на клип да се се държи агресивно с израелска туристка в Слънчев бряг, обясни, че емоцията е надделяла над професионализма.

Освен това той твърди, че първо е бил нападнат от туристките. От хотела дори повикали полиция, но на място не се отзовал дежурен екип.

”На 5 юли около 11:00 ч. гостите са дошли в хотела и са попитали дали могат да бъдат настанени. На рецепция им е обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Колегите ми са направили проверка на резервацията. Любезно им е било обяснено, че трябва да изчакат. След това туристите са започнали да се държат грубо. Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага“, обясни хотелиерът Иван Тодоров пред Нова телевизия.

”След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде”, разказа Тодоров.

Той се извини публично на всички хора, които са станали свидетели на този инцидент.

”Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха”, каза хотелиерът.

Той не обясни защо се е засилил така към туристката, както се вижда от клипа, разпространен и от израелски телевизии. На въпрос дали се е ударил, като е паднал, той обясни, че се е подхлъзнал и му няма нищо.

Старши камериерката Айше също е присъствала на скандала. Тя каза, че досега не им се е случвало да имат толкова агресивни гости.

Споделяне

Още по темата

Още от България