HVB Bank Biochim и Хебросбанк предлагат застраховки "Помощ при пътуване в чужбина"

Притежателите на международни кредитни карти Visa и MasterCard на HVB Bank Biochim и Хебросбанк, които са част от групата UniCredit, ще могат с извършването на една транзакция в чужбина да активират специален застрахователен пакет от услуги "Помощ при пътуване в чужбина", съобщиха от двете банки в сряда.

Застрахователният пакет включва широк кръг от покрития - за спешна медицинска помощ, забавяне на багаж за повече от 6 часа при пътуване със самолет, забавяне на полет, получаване на правна консултация при пътно-транспортно произшествие, наранявания, спешно зъболечение и др. Особено важно е осигуряването на застрахователно покритие в случай на загуба, кражба или злоупотреба с кредитната карта.

Досега застрахователният пакет се активираше само при закупуване на туристическия пакет за чужбина чрез кредитната карта.

Новите застрахователни покрития важат автоматично както за новоиздадените, така и за останалите международни кредитни карти Visa Classic, MasterCard Stabdard, Visa Gold, MasterCard Gold, Visa Business и MasterCard Business.

Споделяне

Още от Бизнес

Защо Сотир Цацаров подаде оставка от КПКОНПИ?