Хю Хефнер се ожени за избягалата му преди време булка

Хю Хефнер се ожени за избягалата му преди време булка

В навечерието на новата 2013 г. собственикът на "Плейбой” - 86-годишният Хю Хефнер, се е оженил за шейсет години по-младата от него Кристал Харис, която преди година и половина се отказа от сватбата дни преди дългоочакваното събитие, предадоха световните агенции във вторник.

"Днес е денят, в който станах мисис Хю Хефнер”, пише 26-годишната блондинка в Туитър в понеделник, след като е сменила името си в микро блога на Кристал Хефнер.  "Чувствам се много щастлива, късметлийка и благословена”, пише още тя, цитирана от Ройтерс.

Харис, която има диплома по психология, бе момиче на декемврийския брой на списание "Плейбой” през 2009 г.  През юли 2011 г. се появи отново в мъжкото издание с надпис "булката беглец”, прикриващ долната част на тялото ѝ, след като месец преди това се отказа от женитбата с Хефнер четири дни преди планираната пищна сватба в легендарното имение на Плейбой. На тържеството трябваше да присъстват над 300 отбрани гости. След година двамата се помириха и Кристал отново заживя с Хефнър.

Споделяне

Още от