И БСП обяви, че ще връща България, но на хората

След като от "Движение България на гражданите" нееднократно заявиха желание да върнат България на гражданите, а в "Атака" за пореден път обявиха, че ще я връщат на българите, в събота лидерът на БСП Сергей Станишев откри предизборната кампания на БСП с уверението, че "ние искаме да върнем България на хората".

"Надявам се този път българите да не бъдат излъгани, защото България не може да си позволи още 4 години безпътица, грабеж, арогантност, полицейщина и загробване проблемите на хората", заяви социалистът по време на митинга, организиран в столичния Южен парк.

На сцената заедно със Станишев излезе и бившият финансов министър и посочен от БСП за следващия премиер при спечелване на вота Пламен Орешарски.

"Бюлетината е дълга, предложенията са много, но алтернативите са само две. Първата е да продължим вече формираната негативна тенденция на хаос в икономическата политика и на загуба на доходи и работни места, на загуба на перспективи. Или да изберем втория път, който е да гласуваме за промяна в политиките, за насърчаване на стопанската активност, пресичане на корупцията и за по-голяма солидарност в обществото ни", заяви бившият финансов министър в тройната коалиция.

Основният надслов, под който бе открита кампанията на левицата бе познатото "Победа!"

Споделяне

Още от Избори 2013

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?