И Георги Кадиев се кандидатира за шеф на БСП

И Георги Кадиев се кандидатира за шеф на БСП

И бившият депутат от БСП и вечен кандидат за председателското място Георги Кадиев се кандидатира за председател на партията.

Във вторник, в социалната мрежа "Фейсбук" той информира, че има номинации за председател на БСП от София, Бургас, Велико Търново, Разград, Плевен и други и официално обявява, че ги приема и ще се състезава на конгреса на 27 юли.

"Кандидатирам се, за да променя БСП. Кандидатирам се, за да извървим пътя към силна, модерна, проевропейска лява партия. Кандидатирам се, за да върнем вярата на членовете на БСП в морала. Кандидатирам се, за да консолидираме БСП около промяната, не около статуквото. Кандидатирам се, за да печелим избори - нещо, което забравихме като усещане. Кандидатирам се, за да разработим заедно зона за политически партньорства. Кандидатирам се, защото, променяйки БСП, променяме България", написа Кадиев.

"Промяната на БСП е моето задължение и моята мисия. Аз така променям България. И нека всеки от вас независимо от политически убеждения намери своя начин да променим България. Това е нашата държава и ние я обичаме", призовава Кадиев приятелите си във "Фейсбук".

Споделяне

Още по темата

Още от България

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?