И ГлоБул пусна футболни SMS-и

Вече и вторият GSM-оператор ГлоБул пусна SMS-и за футболните фенове с новини от Световното в Германия, след като това сториха Вивател и Мобилтел.

ГлоБул предлага три информационни услуги, в зависимост от интересите на абонатите си и времето на получаване на новините.

Услугата Прогнози информира за предвижданията на резултатите от срещите, за предстоящи мачове през деня, както и резултати от минали срещи между отборите, участващи в първенството. При абонамент услугата е активна сутрин в интервала от 9:00 до 11:00 часа в деня на мачовете, а при еднократно поискване е достъпна денонощно.

Новините са достъпни от 08:00 до 22:30 часа в деня на срещите при абонамент и може да бъде получавана денонощно при еднократно поискване.

Услугата Резултати информира за текущите попадения, голмайстора, минутата на гола и отсъдените жълт или червен картон. Данните се получават в деня на мачовете, според продължителността на срещите.

Абонаментът за трите услуги става чрез изпращане на SMS със съответните ключови думи PROGNOZI, CUPNOVINI и GOL с опция ON на номер 222. Деактивирането става чрез изпращане на ключовата дума и опция OFF на същия номер. Еднократното получаване може да бъде поискано чрез изпращане само на ключова дума на избраната услуга на номер 333.

Активирането и прекратяването на абонаментна услуга на номер 222 се таксува по 0.24 лв., за всяко изпратено съобщение. Получаването на информационни съобщения се таксува по 0.24 лв., за всяко получено съобщение.
Получаването на услугата еднократно се таксува по 0.29 лв., за всеки SMS изпратен към номер 333. Цените са с включен ДДС.

Споделяне

Още от Бизнес

Прави ли са да протестират превозвачи, таксита и транспортни синдикати?