И Горанов, и Пеевски отрекоха да имат нещо общо помежду си

Снимката от 2010 г., която документира срещата на кафе между тогавашния зам.-министър на финансите Владислав Горанов с депутата от ДПС Делян Пеевски. Сн. "Гласове"

"Нямам отношения с Делян Пеевски", заяви номинираният за финансов министър Владислав Горанов пред журналисти в кулоарите на парламента в петък.

Той отрече да има близки отношения с депутата от ДПС и допълни, че може да бъде проверено, че не той е подкрепил Пеевски за шеф на ДАНС, а други хора са гласували за него. По думите му някои от тях пак са в парламента.

Горанов настоя да не се коментира повече срещата му през май 2010 г. с Пеевски в заведение в центъра на София, която случайно била заснета и снимката публикувана в медиите.

"Оказахме се на едно и също място през 2010", каза новият финансов министър. Той заяви, че този случай го е обяснявал няколко пъти и повече няма смисъл да обяснява.

По-късно същата версия за срещата и отношенията между двамата разви и Делян Пеевски. "Случайно бях там", отговори лаконично в кулоарите на парламента депутатът от ДПС по повод на разпространена снимка, на която той и Горанов са заедно на една маса.

Дайте излишни глупости да не си говорим, нищо с г-н Горанов интересно не съм си говорил, само кафе пихме, добави Пеевски.

Споделяне

Още по темата

Още от България