И Любен Дилов-син ще води предаване в Нова тв с първи гост Кеворкян

И Любен Дилов-син ще води предаване в Нова тв с първи гост Кеворкян

Любен Дилов - син е другото попълнение след Кеворк Кеворкян, с което Нова телевизия се надява да вдига рейтигна си през новия сезон. В понеделник от медиата съобщиха, че бившият депутат и лидер на "Гергьовден", който наскоро се присъедини към движението ГОРД на приятеля си архонт Слави Бинев, ще води предаване “Удавете водещия" по "Станция Нова".

Новото предаване ще върви в неделя от 9 до 11 сутринта. Първият гост на Дилов ще е Кеворкян.

Предаването на Дилов -син ще бъде нестандартно и провокативно, обещават от Нова телевизия, където вече ни връщат в "зрелия социализъм" с автореклама на оригиналната заставка на "Всяка неделя" с водещ Кеворкян.

Любен Дилов ще бъде ироничен, подигравателен, любезно-провокативен и винаги на страната на непопулярното и противоположно мнение. Освен това тезите му ще бъдат шокиращи, объркващи, антикомформистки, много често дори влудяващи. Самият той определя образа си в предаването като “д-р Хаус, на когото може да ритнете бастуна, и да се посмеете, докато пада", като добавя още, че основната му цел ще бъде не да се хареса на зрителите, а да ги предизвиква с различната си позиция, вечните съмнения и неподозирани доводи.

През цялото време на предаването заплахата от “удавяне" на водещия ще бъде повече от реална. Зрителите ще бъдат приканвани да “удавят" Любен Дилов, в случай, че не го харесват, не харесват събеседниците му, защитаваната от него теза или просто за забавление. Те ще могат да гласуват на специален сайт, където именно зрителските предпочитания ще бъдат решаващи за изхода на сблъсъка. Ако гласовете "удавете водещия" надделеят, същият го очаква символично "удавяне" в ефир.

“Освен антикомформисткото поведение и непопулярната гледна точка, гаранция, че Любен Дилов няма да остане незабелязан в ефира дава и характерният външен вид, в който зрителите ще го виждат - всеки път той ще бъде с различни на цвят очила, риза, папийонка и копчета за ръкавели", обясниха от медията.

Споделяне

Още от