И Масларова изгря на книжния пазар

И Масларова изгря на книжния пазар

Една от най-нежните представителки на правителството, социалният министър Емилия Масларова "сложи в малкия си джоб" колегите си от мъжки пол като издаде не една, а две книги наведнъж. Преди нея с литературни творби се отчетоха лидерът на БСП и премиер Сергей Станишев с фундаменталния си труд "Защото сме социалисти", образователният министър Даниел Вълчев с "Да обичаш на инат" и министърът на държавната администрация Николай Василев, който издаде книгата "Енергия".

Така Масларова стана четвъртият представител на кабинета, който се разписа с издадени книги.

В неформална среща с журналисти в четвъртък Емилия Масларова съобщи, че от печат излизат две нейни книги. Едната е със събрани нейни изказвания и публикации. "Социалният министър е винаги опозиция" е заглавието на другата книга, в която са публикувани интервютата на социалния министър от последните 4 години. Книгата е придружена с два диска, от които единият е с видео материали.

Още преди да стане ясно, че Масларова излиза с две творби на книжния пазар, премиерът Станишев вече отчете, че това е правителство е написало най-много книги.

Споделяне

Още от България