Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Имат ли бъдеще криптовалутите у нас?

0 коментара
Имат ли бъдеще криптовалутите у нас?

Все по-често ще чувате за повишаващата се цена на криптовалутите. Присъствието им със сигурност може да се окаже доста специално и предлагащо доста възможности на пазара. През последните години забелязахме наличността но нови и още по-специални възможности за успех, а не са и малко онези компании, които отдавна интегрираха тази опция за разплащане. Сред някои от основните гиганти ще видим брандове като Amazon и Microsoft, както и други компании. Някои хотели предлагат точно това разплащане, както и самолетни компании.

Дали този вид валути имат бъдеще при нас, можем да се замислим, ако разгледаме различните платформи за търговия, веднага ще забележим наличието на достатъчно интересни опции, които ни предлагат да закупуваме и търгуваме с подобни валути, а именно това може да ни позволи да се насладим на всички положителни страни, които идват със самите криптовалути.

Не е трудно да забележим, че голяма част от тях започнаха отново да повишават своята стойност, но и да навлизат все повече на пазара. Финансовите анализатори ще признаят, че са очаквали подобна експанзия, но не са подозирали до какво ниво ще достигне тях. Точно по тази причина ще забележим и засилената инвестиция в тях.

Причината да стават толкова популярни, не е само във високата стойност. Всяка една електронна валута може да се похвали с изключителна скорост на разплащане и след като между тях липсва финансова институция за контрол, всеки може да прави сериозни преводи, при това с балистична скорост. Не случайно някои букмейкъри започнаха да правят първите опити за интегрирането ѝ, позволявайки по-висока скорост на изплащане на печалби и обслужване на депозити.

Точно по тази причина и много други индустрии започнаха да предлагат услугите си срещу различните валути. Има една подробност, която трябва обаче да разгледаме, за да разберем защо някои реномирани брандове отказват да оперират. След като няма следа и никой не може да докаже произхода на криптовалутите, мнозина подозират, че това е една добра възможност за инкасирането на приходи, които може да са добити по не толкова легален начин. Въпреки тенденцията, можем да забележим в това Bet365 ревю България и отказът на бранда да въведе точно този метод за разплащане.

Със сигурност това би доставило голямо и сериозно предимство, спокойно ще забележим, че брандът няма да рискува да го интегрира в системата си. Все пак родният лиценз е красноречив по тази тема, а можем да забележим, че практиката не е по-различна и в останалите платформи, които можем да открием. Въпреки все по-честата употреба, а бихме забелязали, че някои банки дори отварят сметки в електронни валути, реномираните брандове ще се постараят да намерят правилната посока и да подобрят значително функцията си на работа, вместо да интегрират тази платформа. Това обаче не означава, че с времето няма да се промени и самото законодателство, предлагайки по-сериозна прозрачност на този процес.

Предстои да видим кои ще са първите букмейкъри, които ще дадат разрешението си и ще проведат първите тестове. Освен това не трябва да забравяме, че ако оперирате с такъв вид валути може да получите и още една степен на сигурност, защото електронните портфейли отдавна се славят със своята защита. Като цяло не трябва да се изненадваме от решенията, но със сигурност в един момент ще дойде време и за тази иновация.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.