Интерпол търси майката на 16-годишно бременно момиче, похитено в Гърция

Шефката на модна агенция "Визаж" Евгения Калканджиева дебютира и като актриса. Довечера в Дома на киното ще се състои премиерата на филма "Без семейна прилика", в който като играе известната повече като шестата по хубост българка манекенка, свързвана често с бившата силова групировка СИК.

В останалите роли са Албена Ставрева, Рагнер Кристиянсон, Стефка Янорова, Петер Бьоркман, Виолета Гиндева, Деян Донков, Петър Попйорданов, Джим Андерсън, Мария Статулова, Пламен Сираков, Николай Хаджиминев, Домна Ганева и Златина Тодева.

Филмът е разказ за една необичайна среща на Изтока и Запада в бъдеща обединена Европа. В тази почти любовна история, на фона на световни и локални военни и социални конфликти от последните години, житейският път на една българска журналистка, разведена и без деца, ще се пресече с трагично белязаната съдба на десетгодишно момче от Швеция, предаде БТА.

Смъртта на неговия баща в началото на Косовската криза, топ-репортер на Шведската телевизия, в който Ана е била безумно влюбена, ще я извади от регионалната летаргия и тя ще се спусне щуро в този последен шанс да осмисли живота си и да го съизмери с общочовешките стойности.

Сценарист и режисьор е Юлия Кънчева, а оператор - Ивайло Кузов. Музиката е на група "Б.Т.Р.".

Споделяне

Още от България